Traumaverwerking, rouwverwerking,...

Gebeurtenissen uit het verleden kunnen vast komen te zitten waardoor we de dingen niet meer helder beleven. De connectie naar die pijnlijke herinnering zit als een structuur rond ons rationeel vermogen en onze gezonde reacties. 
Een traumatische ervaring, het verlies van een dierbare of een gebeurtenis die een innerlijke kwetsuur achtergelaten heeft, zorgen ervoor dat we gelimiteerd geraken in ons volle potentieel. Hoe klein of groot dit emotioneel conflict in het verleden geweest is, de impact op onze huidige situatie en op ons innerlijk ZIJN, kan enorm groot zijn. 
Enkel wanneer er inzicht is in de kern van de pijn, de oorzaak, kan de daaraan gekoppelde emotie losgelaten worden, en kan het lichaam en de geest zich herstellen. 

Op een zeer diepgaande manier gaan we op zoek naar de oorsprong om zo deze pijn liefdevol te kunnen helen, en ervoor te zorgen dat die ons niet langer in de ban houdt. 
Voor er therapie wordt opgestart, houden we een uitgebreid intakegesprek, zodat we elkaar leren kennen en volledig in overeenstemming kan gewerkt worden.  

 

Maak een afspraak: