Energetische healings-technieken:

Ik werk met verschillende technieken om meer balans te brengen in jouw systeem. 

  • Energieën, entiteiten en emoties die niet bij jou horen, worden verwijderd. Jouw persoonlijk energetisch veld wordt opgeschoond en gezuiverd.
  • Werken met zelfgenezend vermogen zorgt ervoor dat jouw systeem weer in balans komt, dat je lichaam zichzelf gaat herstellen en oude structuren en patronen verbrokkelen. Je lichaam wordt geactiveerd om zichzelf te gaan genezen. 
  • Emoties die zeer hoog oplopen worden onmiddelijk naar beneden gebracht, zodat je per direct meer rust ervaart en de zaken weer helder kan bekijken. Er wordt ruimte gecreëerd voor nieuwe inzichten, die voorheen werden overschaduwd door overheersende emoties.
    Wanneer zware emoties afzwakken, krijgen we de mogelijkheid om de zaken door een andere bril te bekijken. Er kan een dieperliggende kern naar de oppervlakte komen die jou in staat stelt om verder te werken aan het onderzoeken van je beperkende structuren. 
  • Verloren zielsdelen worden teruggehaald, zodat je je weer compleet voelt, je trauma's kan verwerken en heling kan brengen op oude pijnstukken. Wanneer je grote pijn of verdriet ervaart, verlaten delen van onze ziel ons, omdat ze zich niet meer veilig voelen. In een zeer veilige en liefdevolle bedding worden deze zielsdelen weer teruggehaald, zodat jij meer balans ervaart en je meer heel voelt. Je zal je weer zaken gaan herinneren van het verleden, maar niet meer vanuit pijn, angst of verdriet. Er vindt namelijk een diepgaande heling plaats. 
  • Je chakra systemen worden weer in balans gebracht zodat jouw energie weer netjes kan doorstromen. Soms draait een chakra niet, of draait hij in de verkeerde richting en dat beïnvloedt je gevoel van welzijn en welbehagen. Door gebeurtenissen in je leven ontstaat er disbalans.
    De toestand van je Chakra's is verbonden met je huidige situatie : evenwicht in je chakrasysteem = evenwicht in je dagelijks leven. 
  • Je gehele systeem wordt gereset, zodat er diepe ontspanning, transformatie en heling kan plaatsvinden. 

 

Al deze behandelingen hebben een zeer ontspannend effect en werken nog een tijdje na. Het is aangeraden om na de behandeling de nodige rust te nemen, zodat alles goed kan doorwerken en settelen in je systeem. Het nodigt je tegelijk uit om liefdevolle aandacht en tijd voor jezelf creëren. 


Vaak zijn er verschillende technieken die gecombineerd worden, dit gebeurt geheel in overeenstemming met wat Jij op dat moment nodig hebt. 
Er gaat steeds een uitgebreid intake gesprek aan vooraf en dan kan eventueel een traject opgestart worden, geheel op maat naar jouw behoefte.

Prijs: 

behandeling van 1 uur: 95 euro

behandeling van 1.5 uur: 125 euro

Trajectprijzen;

intakegesprek + 3 behandelingen van max 1.5 uur: 375 euro

intakegesprek + 5 behandelingen van max 1.5 uur: 575 euro

intakegesprek + 7 behandelingen van max 1.5 uur: 775 euro

intakegesprek + 10 behandelingen van max 1.5 uur: 995 euro